maandag 6 januari 2014

Niets aangekomen tijdens de feestdagen

Ik was super verrast toen ik vanochtend op de weegschaal ging staan. Ik ben helemaal niets aangekomen. Op 21 december woog ik 85 kilo en ik weeg nu 85.1 kg. 100 gram bereken ik niet. Dat is niets. Ik ben hier heel gelukkig mee. Wat goed! Vandaag begon ik de dag met een boterham met een beetje pindakaas en voor mijn lunch eet ik een gekookt eitje met brood. Geen gebakken ei meer. Veel water en rooibos thee. Het gaat me lukken. Ik ben heel erg gemotiveerd. En hoe gaat het afvallen bij jullie?

4 opmerkingen:

  1. Goed zeg! :D
    Ik ben bezig met m'n gezonde leefstijl weer op te pakken en moet zeggen dat ik me lichamelijk (en geestelijk) steeds beter begin te voelen dus ik ben erg benieuwd hoe ik me ga voelen als ik er weer helemaal in zit! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat goed van je! Ik wou dat ik een tijdje raw vegan kon gaan eten, maar dat is financieel niet te doen. Maar ik hoor daar zoveel goeds over en dat je echt mentaal zo lekker in je vel voelt.

      Verwijderen
    2. Ja precies, ik pik zelf nu gewoon maaltijden op vh daniël vasten en dit wissel ik af met 'normale' maaltijden. Ook hou ik in de gaten dat ik na avondeten niks meer eet en meer water drink, ik merk nu al dat m'n slaappatroon hierdoor is verbetert. Voel me gelijk energieker! En binnenkort ook weer yoga oppikken, heb er helemaal zin in!

      Ben benieuwd hoe 't bij jou gaat :)
      Heb trouwens m'n prayer uitlaatklep weer geopend haha, het moet er gewoon uit! http://thiswordislove.tumblr.com/

      Verwijderen
    3. Ik eet ook niets meer na het avondeten en drink veel meer water. Moest ik wel weer aan wennen...was de siroop weer zo gewend...hihi. Wat leuk dat je weer bent begonnen met thiswordislove! Ga gelijk kijken.

      Verwijderen